Яйца на пара
Лесно | Порции 2
| Видяна: 6457
Запарени яйца по китайски.
Необходими продукти:
- 4 яйца
- 200 г шунка или бекон
- 1/2 ч. ч. портобело или гъби по избор
- 1 морков, нарязан на жулиени
- сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Разбъркайте яйцата и добавете вода.
2. Смесете всичко в купа с малко олио.
3. Пригответе на пара и поднесете.
Най-важните съставки
бекон, гъби, гъби портобело, моркови, пилешко месо, пушен шарен бекон, пушена шунка, Свинско, сол и пипер, шунка, яйце
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ