Варени розови яйца по белгийски в бира
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 2554
Салатата на моряка и мързеливо свинско с картофи и сос.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 15.10.2014
Продължителност 24:02
Днес ще готвим непретенциозни рецепти от традиционната белгийска кухня:
- Забулени яйца в бирен сос със сметана и хлебчета.
- Белгийска манджа със свинско, картофи, моркови и горчица, която се приготвя лесно и бързо.
- Фламандска рибарска салата с хернига, картофи, боб и чубрица.
Най-важните съставки
бекон, бира, боб, босилек, брашно, бял боб, горчица, захар, картофи, кисели краставички, лук, магданоз, майонеза, масло, моркови, питка, свинска плешка, Свинско, сметана, сол, сол и пипер, херинга, цвекло, черен пипер, чубрица, яйце
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ