Шпикован печен свински бут с гарнитура
Средно | Порции 6-10
| Видяна: 9730
Тайните на правилното печене на свинско на фурна.
Епизод 42 - Сезон 1
Дължина: 23:56
Излъчено на: 2011-06-07 09:00
Днешното меню включва:
- Печен крехък свински бут.
- Домашна майонеза с аромат на къри.
- Гарнитура от задушени зеленчуци.
- Салата с хрупкав бекон, настърган пармезан и майонезен дресинг.
- Нещо като сос грейви с естествен свински бульон и запечено червено вино.
Най-важните съставки
бекон, брашно, вода, горчица, домат, жълто къри на прах, зелена салата, кисело мляко, къри, лимон, лимонов сок, лук, маруля, масло, мащерка, моркови, настърган пармезан, олио, пармезан, пушен шарен бекон, салата, Свинско, сол, сол и пипер, целина, червено вино, черен пипер, чери домати, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ