Чеснови тестени рулца с пармезан
Средно | Порции 2-3
| Видяна: 2905
Домашни питки в стил сандвич с плънка от чесън и сирене.
Ето как да си замесите лепкаво тесто, а след това да го превърнете в основа за апетитни пълнени питки. Изумително е колко лесно можем да направим в домашни условия хлебчета със сърцевина от пармезан (може да използвате и кашкавал вместо него), които да ухаят на приятната комбинация от чесън и магданоз. А трикът с нарязаването на тестото преди печене гарантира съвършената визия на подходящите за всяко ядене тестени изделия.
Най-важните съставки
брашно, вода, захар, зехтин, кашкавал, магданоз, масло, мая, настърган пармезан, пармезан, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ