Регистрация

Чеснови тестени рулца с пармезан



Чеснови тестени рулца с пармезан
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2905

Домашни питки в стил сандвич с плънка от чесън и сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Ето как да си замесите лепкаво тесто, а след това да го превърнете в основа за апетитни пълнени питки. Изумително е колко лесно можем да направим в домашни условия хлебчета със сърцевина от пармезан (може да използвате и кашкавал вместо него), които да ухаят на приятната комбинация от чесън и магданоз. А трикът с нарязаването на тестото преди печене гарантира съвършената визия на подходящите за всяко ядене тестени изделия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта