Тирамису - един вкус в две форми
Средно | Порции 1-4
| Видяна: 3045
Десерт тирамису в чашка и във вариант на торта.
Традиционната рецепта за италиански сладкиш с маскарпоне се завръща, този път и в нагледен вариант. Вижте как се прави изисканата и лесна торта или крем с бишкоти в чашка и преценете кой от вариантите ще ви е по-практичен. Или пък си харесайте своя собствена формичка за тирамису.
Най-важните съставки
бишкоти, жълтък, заквасена сметана, какао, какао на прах, кафе, квасена сметана, маскарпоне, пудра захар, сирене маскарпоне, сметана, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ