Тиквен пай с готови кори
Средно | Порции 6-8
| Видяна: 3250
Пай с плънка от тиквено пюре и яйца.
Бон Апети
Излъчен на 04.11.2015
Страхотен тиквен сладкиш с разкошна визия е крайният резултат от тази рецепта. В подредените на звезда точени кори, които образуват борда на пая се излива смес от тиквено пюре, кондензирано мляко и яйца, а след като десертът попадне във фурната, домът започва да ухае на онзи така традиционен микс от канела, индийско орехче и джинджифил, който ви напомня за домашния уют.
Най-важните съставки
джинджифил, захар, индийско орехче, канела, кондензирано мляко, кори за баница, кори за пай, масло, тиква, царевично нишесте, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ