Тиквени слепени сладки с карамелен крем
Средно | Порции 3-4
| Видяна: 2297
Супа със зеленуци и бешамел и турска пица с телешко.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 27.10.2014
Днес ще готвим рецепти за прехода между есента и зимата:
- Лахмаджун (в превод от турски - месо в тесто) или тънка пица в стил дюнер с чушки и кайма.
- Зеленчукова супа с броколи, моркови и сос от топено сирене с масло.
- Сладки за кафе или чай с тесто от тиква и индийски подправки и крем от сирене и карамел.
Най-важните съставки
бакпулвер, брашно, броколи, ванилия, ванилова есенция , вода, джинджифил, доматен сос, доматено пюре, захар, зелена чушка, зелени чушки, зеленчуков бульон, зехтин, индийско орехче, кайма, канела, кардамон, кафява захар, кимион, кондензирано мляко, крем сирене, лук, магданоз, масло, мая, мляко, моркови, сол, сол и пипер, телешка кайма, тиква, топено сирене, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ