Телешка супа с тофу и лук
Средно | Порции 5
| Видяна: 3309
Месна супа със соево сирене.
Необходими продукти:
- 1 кг телешки бут, с костта
- вода
- 1 голяма глава лук, нарязана на филийки
- 3 стръка праз, нарязани на филийки
- 2 парчета тофу, нарязани на филийки
- рибен сос, на вкус
- прясно смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Покрийте месото с вода и оставете да заври. Варете 10 мин. и отстранете водата.
2. Кипнете отново в 8 ч.ч. вода и варете докато бульонът се редуцира наполовина.
3. Прибавете лука и праза.
4. Прибавете рибен сос и пипер на вкус, след това сложете тофуто.
5. Поднесете горещо.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ