Талятели с гъби и сметана
| Порции
| Видяна: 5495
домашна паста в сметанов сос с шийтаке и пресен лук.
Паста със сметана - класика в италианската и френската кухня, където е само въпрос на вкус какво още ще искате да добавите в тестеното си основно. Днес рецептата е безмесна - към плоските спагети - талятели, слагаме гъби шийтаке (които можете да замените с обикновени или кралски печурки, манатарки и калдница) и правим запръжка от пресен лук с бяло вино и масло. А след като всичко се смеси в тигана, имате страхотно основно без месо.
Най-важните съставки
бяло вино, гъби, гъби шийтаке, лук, масло, праз лук, пресен лук, сметана, сол, сол и пипер, черен пипер
Време за приготвяне:
Време за готвене:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ