Спегети с телешки хапки и доматен сос
Роладини в доматен сос върху постеля от талятели.
Бон Апети
Излъчен на 20.05.2016
Рецептата днес е за неаполитанско брачоле, като това е пълнено месо, сготвено на тиган със сос от домати. За тази рецепта използваме телешко контрафиле, което обтриваме със сос от магданоз и чесън и пълним с прошуто, стафиди и настъргано сирене проволоне, което можете да замените и с обикновен кашкавал. След това пакетчетата месо се завръзват и се готвят на тиган. За тях се прави и сос от лучена запръжка с вино, доматен сос икедрови ядки. Лора и Стоян решават да поднесат месото върху плоски спагети, но ако искате, можете да си го хапвате и директно или пък сервирано с друг вид гарнитура по избор като варен ориз или картофено пюре.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ