Сложен пилешки дюнер с орехов сос
Пилешко с орехи и чипс в питка.
Бон Апети
Излъчен на 21.03.2016
Мечтаният пилешки сандвич за всеки чревоугодник се представя в една подробна рецепта. Правим чипс от пилешка кожа и докато той се пече на спокойствие във фурната, се заемаме с месото от пилешки гърди. Него запичаме на тиган и смесваме със сос от лук, масло, орехи и крутони, накиснати в мляко. Към плънката на сандвича или дюнера, който се приготвя в домашни условия, добавяме още подправки и люти чушлета, както и правим маслен сос с червен пипер. Накрая сервираме - като сандвич, дюнер, предястие или мезенце, което дори може да бъде пакетирано за обяд на работното място.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ