Регистрация

Сложен пилешки дюнер с орехов сос



Сложен пилешки дюнер с орехов сос
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 1882

Пилешко с орехи и чипс в питка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.03.2016

Мечтаният пилешки сандвич за всеки чревоугодник се представя в една подробна рецепта. Правим чипс от пилешка кожа и докато той се пече на спокойствие във фурната, се заемаме с месото от пилешки гърди. Него запичаме на тиган и смесваме със сос от лук, масло, орехи и крутони, накиснати в мляко. Към плънката на сандвича или дюнера, който се приготвя в домашни условия, добавяме още подправки и люти чушлета, както и правим маслен сос с червен пипер. Накрая сервираме - като сандвич, дюнер, предястие или мезенце, което дори може да бъде пакетирано за обяд на работното място.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта