Дюнер с пилешко, кашкавал и ябълки
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 2644
Бърз обяд с хляб, месо и свежи дарове на природата.
Необходими продукти:
- 2 арабски питки или 2 лаваша
- 300 грама колбас по избор (пилешко филе, бекон, шунка и др.)
- 1 сладко-кисела ябълка
- 100 грама кашкавал
- сосове по избор - кетчуп, чили, майонеза, горчица, барбекю и др.
- зеленчуци по желание
Начин на приготвяне:
1. Наситнете месото.
2. Обелете ябълката, почистете я от семките и я нарежете на кубчета или тънки филийки.
3. Наситнете и зеленчуците, ако ще слагате такива.
4. Рендосайте кашкавала.
5. Напълнете питките с месото, плода и зеленчуците и ги запечете на тиган от всички страни.
6. Поднесете с любимите сосове.
Най-важните съставки
бекон, горчица, кашкавал, кетчуп, майонеза, микс от зеленчуци, пилешко филе, питки за дюнер, сос барбекю, чили сос, шунка, ябълки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ