Регистрация

Дюнер с пилешко, кашкавал и ябълки

Дюнер с пилешко, кашкавал и ябълки
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2644

Бърз обяд с хляб, месо и свежи дарове на природата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 арабски питки или 2 лаваша
  • 300 грама колбас по избор (пилешко филе, бекон, шунка и др.)
  • 1 сладко-кисела ябълка
  • 100 грама кашкавал
  • сосове по избор - кетчуп, чили, майонеза, горчица, барбекю и др.
  • зеленчуци по желание

Начин на приготвяне:

1. Наситнете месото.

2. Обелете ябълката, почистете я от семките и я нарежете на кубчета или тънки филийки.

3. Наситнете и зеленчуците, ако ще слагате такива.

4. Рендосайте кашкавала.

5. Напълнете питките с месото, плода и зеленчуците и ги запечете на тиган от всички страни.

6. Поднесете с любимите сосове.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта