Руло с лешници и шоколад
Пандишпанов кейк с лешников крем и шоколад.
Бон Апети
Излъчен на 03.10.2016
Сладко домашно пандишпаново руло се готви в тази рецепта, ухаеща на ванилия, шоколад, кардамон и ядки. Още при направата на блата в него се добавя ваниловата есенция, счуканите семенца зелен кардамон и смлени на брашно лешници. Само след 12 минути тестото се е превърнало в блат, който се завива на руло, за да приеме крайната форма на сладкиша, а след като отпочине така, сърцевината му се намазва с шоколад (можете да грабнете идеята на Лора и Стоян и да намажете сладкиша с два вида течен шоколад - бял и черен или да използвате бурканче от любимия мармалад или конфитюр) и се поръсва с натрошени на едри парчета лешникови ядки.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ