Пържени ябълки с панировка от бира и ром
Средно | Порции 3-5
| Видяна: 2463
Свинско по холандски с гарнитура пюре и салата от цикория с плодове.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 13.10.2014 г.
Продължителност 24:07
Днес ще готвим по традционни домашни холандски рецепти:
- Свинска плешка на бавен огън със сос от вино, канела и лимон и парченца лук и сини сливи.
- Стумб - белгийско богато картофено пюре с моркови и късчета бекон.
- Холандска лека и диетична прясна салата с цикория, ябълки и орехови ядки, подправена с дресинг от горчица, оцет и зехтин.
- Пържени панирани ябълки с бирена коричка и аромат на ром и канела.
Най-важните съставки
бекон, бира, брашно, вино, горчица, зелена ябълка, зехтин, зехтин Extra Virgin, канела, картофи, лимон, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мащерка, мляко, моркови, олио, орехи, оцет, праз лук, пудра захар, ром, свинска плешка, Свинско, сини сливи, сол, сол и пипер, цикория, червено вино, черен пипер, чесън, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ