Пържени чушки със скариди и свинско
Свинско филе със скариди и зеленчуци.
Необходими продукти:
- 1 прясна зелена чушка, нарязана на парчета, големи колкото хапки
- няколко скариди, почистени и извадени от черупките
- нарязано на филии свинско филе (мариновано в соев сос, черен пипер и царевично брашно)
- накълцан чесън
- сол на вкус
- растително олио
Начин на приготвяне:
1. Запържете чесъна в горещо олио, докато започне да ухае приятно.
2. Добавете свинското филе и пържете, като разбърквате, докато свинското се сготви наполовина.
3. Добавете зелената чушка, бъркайте и пържете в продължение на 1 минута, добавете малко вода или бульон, ако сместа стане прекалено суха.
4. Добавете скаридите и пържете, като разбърквате постоянно.
5. Добавете сол. Пържете, като разбърквате.
6. Най-накрая добавете ¼ ч.ч. вода или бульон и оставете ястието да къкри 30 секунди.
7. Сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ