Пържени пилешки кюфтета с кашкавал
Пилешки хапки с хрупкава коричка и кашкавалена плънка.
Пилешките кюфтета традиционно са сухи и не особено сочни топчици от месо, които хората пренебрегват заради по-вкусните варианти с комбинация от мляно телешко и свинско месо. Има как обаче да си направите апетитни хапки от пилешка кайма, които да са изкусителни. Каналът Tasty дава идея за пилешки кюфтета, в средата на които се скрива парче кашкавал или друг вид любимо жълто сирене, а обвивката е хрупкава комбинация от брашно, галета и яйце.
Пърженето на маслена баня е по-нездравословно от печенето на кюфтетата, но само така месните топчета се напояват с мазнинка, стават профирни, а златната им обвивка провокира да бъдат изядени. Ако искате да видите как точно се правят тези страхотни пилешки мезенца - гледайте прикаченото кратко видео. Ако ви интересуват точните продукти - кликнете ТУК.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ