Регистрация

Пържена треска с магданоз и чесън



Пържена треска с магданоз и чесън
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2547

Бърза треска на тиган с подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 09.03.2018

Лесна треска за прихапване, когато няма време за засукани ястия, показват Лора и Стоян. Това са хапки рибно филе, запържени в ароматен зехтин с чесън и магданоз и сервирани за броени минути. Пък е и вкусно.

Рибата трябва да почистите много добре от костите. След това се нарязва на хапки. Чесъна и магданоза се наситняват и се запържват в сгорещен зехтин, без да променят цвета си. Отнема около минута. След това в тигана влиза и рибата, готви се няколко минути, овкусява се със сол и пипер и се сервира. С подобно ястие ви остава време за важните неща.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
3
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта