Регистрация

Пъдпъдъчи яйца със свинско и тофу

Пъдпъдъчи яйца със свинско и тофу
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 3244

Свинско с пърженo тофу и пъдпъдъчи яйца в сладък соев сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 10 пъдпъдъчи яйца (варени)
  • 1 опаковка твърдо тофу (нарязано на кубчета и запържено)
  • 250 г свинска кайма
  • 2 с. л. сос от стриди
  • 1/4 чаша сладък соев сос
  • 1 с. л. сол
  • 2 с. л. сусамово олио
  • нарязан чесън
  • 3 чаши вода

Начин на приготвяне:

1. В тенджера запържете свинската кайма, сусамовото масло и чесъна до кафяво.

2. Добавете сладкия соев сос, соса от стриди, солта и водата и оставете да ври на слаб огън.

3. След това добавете пърженото тофу и пъдпъдъчите яйца.

4. Включете на умерена температура и оставете ястието да ври около 20 минути.

5. Сервирайте с ориз на пара.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта