Пуешко с ябълков сок, запечатано с картофен чипс
Трудно | Порции 4
| Видяна: 2773
Мармалад от карамелизиран лук с лимони и бургери с гъби, кашкавал и яйце.
Епизод 160 - Сезон 3
Дължина: 25:59
Излъчено на: 2013-03-06 11:30
Днес ще готвим рецепти на Поли Хадсън:
- Домашни бургери от ечемик с гъби, яйца и настърган кашкавал.
- Мармалад от карамелизиран лук и лимони.
- Пуешки хапки в гювеч с ябълков сок, а отгоре - запечатващо одеяло от пържен картофен чипс.
Най-важните съставки
балсамов оцет, вода, гъби, гъби печурки, ечемик, захар, картофи, кашкавал, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, мащерка, олио, орехи, орехи пекан, пуешко, пуешко филе, сол, сол и пипер, царевично нишесте, червен пипер, черен пипер, чесън, ябълков сок, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ