Предястие с печени патладжани и сирене
Зимно винено мезе с печени патладжани и козе сирене.
Бон Апети
Излъчен на 10.02.2017
Готвим салата с патладжани, но в луксозен стил. Първо запичаме кубчетата патладжани, овкусени с мед, балсамов оцет, зехтин, пушен пипер, кимион, сол и пипер. И през 40-те минути, в които се готвят зеленчуковите кубчета, наязваме червен лук, натрошаваме бадеми и наситняваме магданоз, които да смесим с топлите патладжани, щом са готови. Отделно приготвяме и апетитен дресинг от лимонов сок, чесън, зехтин и соев сос. Размесваме всичко заедно и поднасяме с парчета френско козе сирене. Е, ако нямате такова, харесайте си друго сирене по вашия вкус.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ