Писаладиер - пай с аншоа, лук и маслини
Трудно | Порции 4
| Видяна: 3146
Туршия от кисели тиквички в буркани и печено пиле с билки.
Епизод 4 - Сезон 4
Дължина: 24:59
Излъчено на: 2013-09-12 11:30
Днес ще готвим по провансалски рецепти:
- Солен пай с аншоа, много лук и маслини каламата.
- Туршия от тиквички с чесън и пипер меланж.
- Печено пиле с билки - розмарин, копър, чесън, босилек, майорана и лавандула, поднесено със салата от чушки, лук и домати.
Най-важните съставки
аншоа, босилек, брашно, бял оцет, бял пипер, вода, домат, захар, зелена чушка, зелени чушки, зехтин, зехтин Extra Virgin, каперси, лук, магданоз, майорана, маслини, мащерка, мая, морска сол, оцет, пиле, розмарин, семена копър, сол, сол и пипер, тиквички, цветове лавандула, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ