Ванилов кейк Тропезиен от Сен Тропе
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 3481
Пълнени зеленчуци с ориз и месо и ордьовър със сафрид и билкова заливка.
Епизод 5 - Сезон 4
Дължина: 24:00
Излъчено на: 2013-09-13 11:30
Днес ще готвим с продукти от прованса:
- Тарт Тропезиен - сладък сандвич с меко тесто, а по средата - нежен ванилов крем с яйца и нишесте.
- Кошнички от зеленчуци, пълнени с ориз, бекон, яйца и пармезан.
- Предястие със сафрид, пържени хлебни кубчета, зеленчуци и дресинг от чесън с билки.
Най-важните съставки
бекон, босилек, брашно, ванилия, ванилова есенция , вода, галета, дафинов лист, домат, жълтък, захар, зехтин, лук, масло, мащерка, мая, мляко, настърган пармезан, ориз, оцет, пармезан, патладжан, прясна мая, пушен шарен бекон, розмарин, ром, сметана, сол, сол и пипер, соленоводна риба, тиквички, хляб, царевично нишесте, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ