Пилешко по азиатски върху омлет
Пържени пилешки гърди по китайски със зеленчуци върху яйчено канапе.
Бон Апети
Излъчен на 31.01.2017
Готвим омлет по китайски, като яйцето по-скоро служи за канапе, отколкото за основа на ястието. Върху тънко изпечените на тиган яйчени палачинки слагаме богата смес от месо и зеленчуци. Първо пържим пилешкото филе, нарязано на лентички. След това вадим от тигана мръвките и готвим в чесън и джинджифил тънките ленти зелена и червена чушка и моркови. После връщаме и месото и овкусяваме със соев сос, сусамово олио и микс пет подправки. Ето и какво има в микс пет подправки - кармфил, канела, сечуански пипер и копърово семе в специални пропорции. Накрая сервираме плоския омлет на дъното на чинията, затрупваме го с пилешко и зеленчуци и поръсваме с пресни подправки за свежест и красота.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ