Регистрация

Ордьовър с колбас, яйца и майонезен сос

Ордьовър с колбас, яйца и майонезен сос
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2869

Руска салата с колбас, яйца и горчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 грама колбас по избор (шунка, бекон, салам)
  • 2 моркова
  • 100 грама кашкавал
  • 2 сварени яйца
  • сол и черен пипер на вкус
  • няколко лъжички майонеза и горчица (според предпочитанията)

Начин на приготвяне:

1. Нарежете колбаса на ситни кубчета. Опитах рецептата с варен език и се получи много вкусно, затова ви предлагам и този вариант.

2. Смесете майонезата с горчицата и по желание осолете и опипрете соса.

3. Морковите рендосайте по корейски (на ситни лентички) или на едро ренде.

4. Яйцата наситнете.

5. Кашкавала рендосайте.

6. Има два начина за направата на ордьовъра. По-лесният е да съберете всичко заедно в купа и да размесите. Можете пък и да го подредите на пластове като сложите половината месо, намажете с майонезен сос, после добавите единия морков, пак сос, след това яйце, сос, кашкавал сос и отново се повтарят пластовете с втората половина от продуктите. Вие преценете дали да ги редите или да сервирате всичко смесено заедно.

7. Украсете ордьовъра с остатъчни продукти от приготвянето му или с подръчни зеленчуци и маслини.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта