Регистрация

Мисо сьомга с гъби и бок чой



Мисо сьомга с гъби и бок чой
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 3834

Печена сьомга в сърца от зеленчуци и японски сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ако ще празнувате Никулден със специален човек и искате да блеснете не само с кулинарно майсторство, но и с елегантен романтизъм, това е рецептата за вас - печена сьомга по японски. Не се стряскайте от факта, че японците готвят рибата по трудни начини, невъзможни за реализация от "недръпнатите" люде. Тази рецепта е съвсем достъпна за приготвяне от всеки. Ще ви се наложи обаче да направите списък с продуктите и да отидете да си ги набавите от японски или китайски магазин, защото повечето от тях не са разпространени в широката хранителна верига. Надявам се, все пак, че това няма да ви спре да дарите половинката си с една полезна, здравословна, нискокалорична и много романтична вечеря за Никулден... а защо не и за Свети валентин или просто за вечерта, в която ви е писано да сте заедно. 

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта