Меню за гергьовден - агнешки джолан и плодова торта
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 3873
Бишкотена торта с ягоди и агнешко в маслен сос със сметана.
Епизод 163 - Сезон 2
Дължина: 21:53
Излъчено на: 2012-05-03 11:30
Днес ще готвим меню за Гергьовден:
- Агнешки джолани с флан от карамелизиран лук и сос от билки с масло и сметана.
- Бишкоти с портокалов аромат, отгоре нежен крем, в който ягодите хармонират с мента - плодова торта с бишкоти.
Най-важните съставки
агнешки джолан, агнешко, бишкоти, бренди, ванилия, вино, дафинов лист, джоджен, доматено пюре, заквасена сметана, захар, зехтин, квасена сметана, крем сирене, лук, магданоз, маскарпоне, масло, мента, моркови, олио, портокал, портокалов сок, портокалови кори, салвия, сирене маскарпоне, сметана, сол, сол и пипер, телешки бульон, целина, червен пипер, червено вино, черен пипер, чесън, ягоди, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 8 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ