Лесна манджа с яйца, боб и наденица
Лесно | Порции 1-2
| Видяна: 3751
Фритата или запечена пърженка с яйца, месо и кашкавал.
Няма по-народна манджа от вкусното и бързо за приготвяне пържено с яйца, боб и наденица, наречено незнайно защо със сложното име Фритата. Ако не ви плаши наименованието, не разполагате с много време да висите пред печката и все пак искате да си хапнете нещо наистина питателно и вкусно, ето я и рецептата:
Най-важните съставки
боб, вода, зехтин, зехтин Extra Virgin, италианска наденичка, кашкавал, китайска наденичка, лук, наденица, пилешка наденица, черен боб, чушки, яйце
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ