Крехко агнешко с домати и кладница
Предястие от солени мъфини, за основно - великденско агнешко и за десерт - бърз сладкиш с бисквити и топено сирене.
Отново сме На кафе с Гала, където Елица е запретнала ръкави да сготви бързо тристепенно меню за Великден или Гергьовден. Сръчната кулинарка успява да ни убеди, че за по-малко от час на трапезата си можем да имаме страхотни малки омлетчета в стил солени мъфини, които крият в себе си гъби, бекон, зеленчуци и маслини. Следва основното - приготвено набързо агнешко на тиган, което сервираме със запечен чесън, чери домати, патладжани, а за повече изисканост на блюдото прибавяме и гъби кладница. Ястието е наистина вкусно и апетитно. За десерт натрошаваме бисквити, смесваме ги с мед и ядки, разбиваме топено сирене със захар и ликьор и сме готови.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ