Кошнички с рибена разядка
Лесно | Порции 6-10
| Видяна: 1300
Солени хапки с плънка от риба и зеленчуци.
Необходими продукти:
- филе от червена риба (сьомга например)
- 2 твърдо сварени яйца
- 2 варени картофа
- 2 домата - обелени
- 2 с.л. нарязана бяла част от праз лук
- 2 с.л. ситно нарязани черни маслини
- 2-3 с.л. майонеза
- сол и пипер на вкус
- готови тарталети или тестени кошнички за пълнене
Начин на приготвяне:
1. Приберете всички продукти в блендера заедно и пасирайте. Можете да нарежете всичко на ръка и да смесите, за да се усещат по-добре текстурите на отделните продукти.
2. Напълнете щедро тарталетите с рибната смес.
3. Ако трябва - запечете за катко на 180 градуса.
4. Преди сервиране можете да украсите със зелени подправки.
Тази разядка може да бъде сервирана директно с вилички за боцкане.
Най-важните съставки
домат, картофи, майонеза, маслини, праз лук, сол, сол и пипер, филе от сьомга, черен пипер, черни маслини, яйце
Време за приготвяне:
Време за готвене:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ