Зелен фасул с яйца и наденица
Лесно | Порции 3
| Видяна: 2920
Миш-маш с месо и боб по руски.
Необходими продукти:
- 1 опаковка замразен зелен фасул около 450-500 грама
- 4 наденички
- 4-5 яйца
- олио
- универсална подправка или сол и подправки по избор
- къри и кетчуп
Начин на приготвяне:
1. Нарежете наденичките на парченца, сгорещете мазнина в дълбок тиган с капак и сложете месцата вътре да се пържат.
2. След няколко минути добавете и замразения фасул, захлупете под капак и оставете да се задушава като разбърквате периодично.
3. Когато бобените шушулки са добре разварени - меки са, махнете капака и счупете яйцата вътре. Размешвайте до изпържването на яйцата. Добавете и подправки на вкус.
4. Ястието си подхожда с къри на прах и заливка от кетчуп. Имайте го в предвид при сервиране.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ