Регистрация

Зелен фасул с кайма и чили



Зелен фасул с кайма и чили
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1445

Зелен фасул с месо и люти чушки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Пържен зелен фасул от кенийския - с тънки и крехки шушулки и без ципи и жили - това е основният продукт на много азиатски ястия на уок, които имат запомнящ се вус и шарена визия. В тази рецепта зеленият фасул се съчетава със свинска кайма, чили чушки и подправки, за да се превърне във вкусно пикнатно основно.

Първо в сгорещено в уок олио се запържват шушулките, Изваждат се и в същата мазнина се пържат наситнени джинджифил, чесън и пресен лук. Добавя се каймата, цели люти чушлета и доматен сос и се готви докато месото се разпадне на трохи. Фасулът се връща в съда, ястието се подправя и е готово за сервиране - топло, леко мазно, малко пикантно, хрупкаво на места и с дъх на сочно свинско, джинджифил и чесън.

Начина на направа гледайте във видеото, а за точните продукти и етапи на приготвяне, кликнете ТУК.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта