Регистрация

Домашен кетчуп с чесън и стафиди



Домашен кетчуп с чесън и стафиди
Средно   |   Порции 2-6   |   Видяна: 3746

Домашно доматено пюре за подправка на меса и тестени изделия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Колко е вреден кетчупът само можем да гадаем, когато видим как издържа с месеци дори и след като е отворен. Ако искате по-здравословна алтернатива, която гарантира липсата на консерванти и ви дава познания за качеството на доматите, от което е направен червения сос, то заложете на домашния кетчуп. Доматеното пюре, което можете да използвате, за да продправите спагети и друг вид паста, пици или меса, ще е сравнително по-нетрайно след отваряне, но пък ще знаете как е направено.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта