Доматено онигири
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 3683
Бързо онигири с кетчуп.
Необходими продукти:
- 1 ч. ч. сготвен японски ориз за суши или късозърнест
- 1 с. л. масло
- 1 с. л. кетчуп по избор
Начин на приготвяне:
1. Разбъркайте необходимите продукти и с помощта на ръцете си (или машинка за свиване на онегири) оформете топчетата ориз. Хубаво ги залепете!
2. Сложете ги в загрят до средно силна температура тиган с дебели стени и не ги обръщайте, докато не се образува кафява коричка. Ако ги бъркате много, може да се разпаднат!
3. Обърнете веднъж и изчакайте да покафенеят и от тази страна 2-4 мин.
4. Сложете ги в кутия за съхранение или поднесете веднага.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ