Регистрация

Агнешко с лук, домати и масло



Агнешко с лук, домати и масло
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 4141

Печен агнешки котлет със зеленчуци и маслен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Предложение как да си направите бързо печено агнешко, без да ви се налага да губите време за готвене, но да постигнете кулинарен шедьовър, на който ще искате да се наслаждавате дълго. Ароматът на лук, розмарин и пресни домати, който ще се носи от крехкия котлет, ще прикани апетита да се активизира с пълна сила.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта