Регистрация

Ябълкова торта с глазура

Автор:
george
|
Дата:
27 Oct
|
Видяна:
796
Оцени рецептата

На тортата:

3 големи яйца

1 1/2 ч зехтин

2 ч захар

3 ч брашно

1 ч.л. сода за хляб

1 ч.л. сол

2 ч.л. ванилия

1 ч орехи

3 ч обелени и нарязани на кубчета ябълки

За глазурата:

115 г маргарин

1 ч кафява захар

1/4 ч мляко

 

Смесете всички съставки за блата и се изсипват в продълговата тавичка. Печете на 180 градуса в продължение на 45 минути или докато клечка за зъби, поставена в центъра на тортата излезе чиста. Кипнете съставките за глазурата в малка тенджера за 2 1/2 минути и сместа се изсипва върху топлата торта.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта