Регистрация

Чили с черен боб

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
764
Оцени рецептата

1 чаша лук - нарязан на кубчета

1 чаша зелена чушка - нарязана на кубчета

600 г телешка кайма

1 2/3 чаши телешки бульон

2 супени лъжици чили на прах

1/2 чаена лъжичка кимион

1 чаена лъжичка риган

1/2 чаена лъжичка сол

1/4 чаена лъжичка черен пипер

1/4 чаена лъжичка лют червен пипер

3 скилидки чесън - счукан

800 г нарязани на кубчета консервирани домати, със сока

1 кг консерва черен боб - отцеден

 

В голяма тенджера на умерено-силен огън, запържете първите 3 съставки до зачервяване, като се разбърква, за да се натроши каймата. Отцедете излишната мазнина, ако е необходимо и върнете в съда. Добавете бульона и следващите 9 съставки (от бульона до боба) и оставете да заври. Намалете огъня и оставете да къкри 20 минути или докато се сгъсти леко, като се разбърква от време на време.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта