Регистрация

Червен боб с ориз

Автор:
hodjeva
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
780
Оцени рецептата

2 консерви червен боб

1/2 глава лук, нарязан

подправка Кейджън

Лют червен пипер

½ наденица, готова за консумация

1 ч ориз, дългозърнест, бял

Лют сос

Черен пипер

 

Сварете ориза според указанията на опаковката. Междувременно, в тенджера, смесете боба и измерете две консерви вода, добавете лютия сос, подправката кейджън, лютия пипер и ако е необходимо, сол. Овкусете с черен пипер. Нарежете наденицата Варете на слаб огън за около 20 минути, докато започне да се сгъстява. Сервирайте боба в купа върху бял ориз.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта