Регистрация

Френска шоколадова торта

Автор:
jordana
|
Дата:
24 Sep
|
Видяна:
910
Оцени рецептата

200 г полусладък шоколад, натрошен

14 с.л. масло или маргарин

4 яйца

3/4 ч захар

1 ч брашно

1 ч.л. бакпулвер

 

Загрейте фурната до 210 градуса. Намажете с мазнина разглабяща се форма за торта. Разтопете шоколада и маслото в тенджера на слаб огън. Разбийте яйцата и захарта, докато побелеят. Внимателно се разбърква леко охладената смес с шоколада в яйчената смес. Смесете брашното и бакпулвера и ги прибавете внимателно в тестото. Изсипете тестото в намазаната тавичка и се пече във фурната за около 15 минути.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта