Регистрация

Трицветна торта

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
29 Mar
|
Видяна:
986
Оцени рецептата

1 пандишпанов блат за торта

470 г шоколадов сладолед; разтопен

470 г малинов шербет, разтопен

1/2 ч.л. бадемов екстракт

1 ч бита и подсладена сметана

 

Срежете блата надлъжно на 4 равни слоя. Намажете с шоколадовия сладолед два от слоевете; а останалите два слоя намажете с малинов шербет. Сложете слоевете един върху друг в чиния за сервиране, като започнете с шоколадов и редувате с малинов, Замразете за няколко часа или за през нощта.

Смесете бадемовия екстракт и сметаната. Намажете тортата отгоре и отстрани със сметана. Върнете във фризера, докато сметаната се втвърди, поне 1 час.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта