Регистрация

Трицветна торта

Автор:
benito
|
Дата:
29 Jun
|
Видяна:
743
Оцени рецептата

1 готов пандишпанов блат

1/2 ч.л. бадемов екстракт

450 мл шоколадов сладолед, мек

1 ч сметана за разбиване, бита

450 мл подсладен малинов шербет

 

Срежете блата на 4 еднакви слоя. Намажете с шоколадов сладолед два от слоевете; намажете малинов шербет върху оставащите два слоя. Слепете блатовете в чиния, като започнете с шоколадов слой и редувате с шербет; сложете във фризера за няколко часа или за през нощта. Разбийте сметаната с бадемовия екстракт. Глазирайте тортата с бита сметана отстрани и отгоре. Върнете във фризера и охладете за най-малко 1 час.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта