Регистрация

Топинг за чили

Автор:
irina
|
Дата:
19 Dec
|
Видяна:
970
Оцени рецептата

1 ч универсално брашно

1 ч царевично брашно

3 с.л. захар

2 ч.л. бакпулвер

3 с.л. масло, разтопено и охладено

3/4 ч мляко

1 яйце, леко разбито

1/2 ч настърган чедър

2 ч.л. нарязано чили (или на вкус)

 

В купа пресейте заедно брашното, царевичното брашно, захарта и бакпулвера. Прибавете маслото, млякото и яйцето и се разбърква, докато тестото се смеси. Добавете чедъра и лютите чушки; залейте ястието и покрийте съда, в който ще печете чилито. Пече се в средата на предварително загрята фурна на 200С за 10 минути. Намалете фурната до 180С и оставете за още 30 мин.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта