Регистрация

Тексаски хайвер

Автор:
margarita
|
Дата:
03 Feb
|
Видяна:
808
Оцени рецептата

2 ч черен боб

1 пушен свински джолан

Сол и черен пипер на вкус

1 с.л. зехтин

1 глава лук

2 зелени чушки

3 домата, обелени и нарязани

 

Сложете боба в тенджера и го покрийте с вода на 10 см. Добавете джолана, покрийте с капак и оставете на силен огън. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да къкри, покрито за 3 часа. Добавя се вода, колкото е необходимо по време на готвенето, така че бобът винаги да е едва покрит. Свалете капака по време на последния час и оставете течността да се сгъсти малко. Добавете сол и черен пипер в края. Загрейте олиото в тиган и добавете лука и чушките и задушете до омекване за около 7 минути. Добавете доматите и варете още минута. Когато дойде време да поднесете боба, смесете лука, пипера и доматите с фасула.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта