Регистрация

Тексаска торта

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
29 Sep
|
Видяна:
721
Оцени рецептата

За блата:

2 ч брашно

1 1/2 ч захар

2 с.л. какао

1 1/2 с.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сол

1 ч мляко

1/2 ч маргарин, разтопен

За топинга:

2 ч кафява захар

6 с.л. какао

3 1/4 ч гореща вода

 

За блата: смесете брашното, захарта, какаото, бакпулвера и солта. Добавете млякото и маргарина при сухите съставки. Разбийте до гладкост. Изсипете в тавичка. За топинга: смесете захарта, какаото и водата, докато захарта и какаото се разтворят. Изсипете върху блата. Пече се на 160С за около 45 минути или до готовност.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта