Регистрация

Супа с шунка и три вида боб

Автор:
Генчев
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
976
Оцени рецептата

440 г бял фасул (консерва) - отцеден и изплакнат

440 г червен фасул (консерва) - отцеден и изплакнат

425 г черен боб (консерва) - отцеден и изплакнат

410 г задушени домати - неотцедени

1 1/4 чаши пилешки бульон

1 чаша варена шунка - нарязана на кубчета

1 средно голяма глава лук - нарязан

1 скилидка чесън - счукан

1 чаена лъжичка чили на прах

1/4 чаена лъжичка черен пипер

 

В голяма тенджера, комбинирайте всички съставки, разбъркайте добре. Оставете да заври на умерен огън. Варете 15 - 20 минути или докато лукът омекне и супата леко се сгъсти, като се разбърква от време на време.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта