Регистрация

Свинско със зелен фасул и гъби

Автор:
Благослава
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
2157
Оцени рецептата

4 ч зелен боб - пресен или замразен

1 1/2 ч гъби, нарязани на филийки

1 ч консервирани гъби

1 ч накъсано свинско

1 средно голяма глава лук, нарязан на тънки филийки

1 с.л. соев сос

Сол

3/4 ч вода

3 с.л. олио

1 1/2 с.л. царевично нишесте - разтворено в

1/2 чаша вода

 

1. Нарежете и подгответе всички съставки.

2. Поставете олиото в тиган и се загрява умерено. Добавете свинското месо и лука в тигана и се разбърква; запържваме заедно две минути. Добавете соевия сос, боба, солта и 3/4 чаша вода. Покрийте тигана и варете съставките за шест минути при средно висока температура. Повдигнете капака на тигана няколко пъти, за да разбъркате съставките. В края на шестте минути, се добавят гъбите. Гответе още 3 минути, с капак. Нишестето се разтваря в 1/2 чаша вода. Добавете го в тигана и разбъркайте. Сложете капака и изключете котлона. Оставете да престои преди сервиране.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта