Регистрация

Свински пържоли със сос от сайдер и бекон

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
19 Nov
|
Видяна:
936
Оцени рецептата

3 резена бекон

4 пържоли свинско филе

1/4 ч нарязан лук

115 г китайски спагети

2 ч замразен зелен фасул

1 ч ябълков сайдер или сок

1 ч.л. горчица

1/4 ч.л. сол

1/4 ч.л. сушена мащерка

1/8 ч.л. пипер

1 с.л. царевично нишесте

1 с.л. вода

 

Запържете бекона до хрупкавост. Отцедете добре и оставете настрана. Намажете голям тиган с малко мазнина. Добавете пържолите и лука и се готви 3-5 минути, докато пържоли са златисто кафяви, като обърнете веднъж. Междувременно сварете спагетите до желаната готовност, като добавите зеления фасул през последните 4 минути от времето за готвене. Смесете сайдера, горчицата, солта, мащерката и черния пипер. Залейте пържолите. Намалете огъня до слаб, покрийте съда и гответе 10-15 минути или докато свинското месо вече не е розово в центъра. Извадете пържолите и дръжте на топло. Смесете царевичното нишесте и водата. Добавете сместа при соковете в тигана и разбъркайте хубаво. Гответе и разбърквайте на умерен огън, докато сместа се сгъсти. Варете 1 минута. Добавете бекона в соса. Залейте спагетите, зеления боб и пържолите.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта