Свински пържоли със сос от сайдер и бекон
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3 резена бекон
4 пържоли свинско филе
1/4 ч нарязан лук
115 г китайски спагети
2 ч замразен зелен фасул
1 ч ябълков сайдер или сок
1 ч.л. горчица
1/4 ч.л. сол
1/4 ч.л. сушена мащерка
1/8 ч.л. пипер
1 с.л. царевично нишесте
1 с.л. вода
Запържете бекона до хрупкавост. Отцедете добре и оставете настрана. Намажете голям тиган с малко мазнина. Добавете пържолите и лука и се готви 3-5 минути, докато пържоли са златисто кафяви, като обърнете веднъж. Междувременно сварете спагетите до желаната готовност, като добавите зеления фасул през последните 4 минути от времето за готвене. Смесете сайдера, горчицата, солта, мащерката и черния пипер. Залейте пържолите. Намалете огъня до слаб, покрийте съда и гответе 10-15 минути или докато свинското месо вече не е розово в центъра. Извадете пържолите и дръжте на топло. Смесете царевичното нишесте и водата. Добавете сместа при соковете в тигана и разбъркайте хубаво. Гответе и разбърквайте на умерен огън, докато сместа се сгъсти. Варете 1 минута. Добавете бекона в соса. Залейте спагетите, зеления боб и пържолите.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ