Регистрация

Пушена патица

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
1751
Оцени рецептата

3 млади патици, нарязани на 4 или наполовина

1/4 ч червено вино

1 ч.л. джинджифил, пресен, настърган

1 ч.л. семена синап

1/4 ч кафява захар

 

Отрежете мазнините и опушете патицата за 2 или 3 часа, като използвате черешово дърво за огъня. Свалете от огъня и мариновайте в сместа от подправки за поне една нощ. Изпечете на грил до готовност - около 45 - 60 мин. Мажете с маринатата често по време на печене.





Виж още от категория "Патица"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта