Регистрация

Печена яхния с боб и телешка кайма

Автор:
трайкова
|
Дата:
20 Dec
|
Видяна:
739
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1/4 ч лук, нарязан

1 ябълка, белена, почистена в сърцевината и нарязана на кубчета

1 ч.л. къри на прах (или на вкус)

1/2 ч.л. семена синап

1 консерва 800 г печен боб

1 ябълка, белена, почистена в сърцевината и нарязана на филийки

 

Загряваме фурната до 180 градуса. Запържете, като разбърквате каймата в голям тиган до кафяво. Отстранете излишната мазнина. При разбъркване се добавят нарязаната ябълка, кърито на прах, семената синап и бобът. Изсипете в йенска тенджера с капак. Подредете филийките ябълка отгоре и покрийте. Пече се до сгорещяване, 25 - 30 минути.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта