Регистрация

Пандишпанова торта с шоколад

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
28 Dec
|
Видяна:
922
Оцени рецептата

12 яйца, разделени

1 1/2 ч захар

2 с.л. студена вода

Сокът и настърганата кора на 1 портокал

225 г шоколад, настърган

3/4 ч брашно

 

Загрейте фурната до 180С. Разбийте жълтъците и захарта на крем (около 7 минути). Добавете студената вода, портокаловия сок, портокаловата кора, шоколада и брашното. Леко прибавете разбитите на сняг белтъци. Изсипете във форма за торта с отделящи се стени. Пече се в продължение на 55 до 65 минути или докато тортата отскача на допир. Охлажда се напълно преди да извадите от съда.





Виж още от категория "Торти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта