Регистрация

Пай със зелен фасул

Автор:
Milikin
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
552
Оцени рецептата

225 г зелен фасул, пресен, нарязан по дължина на ивици

115 г гъби нарязани, отцедени

1/2 ч лук, нарязан

2 скилидки чесън, счукан

1 ч настърган Чедър

1 1/2 ч мляко

3/4 ч готов микс за палачинки

3 яйца

1 ч.л. сол

 

1/4 ч.л. пипер

 

Загрейте фурната до 200С. Намаслете тавичка за пай. Кипнете боба с 1/2 чаена лъжичка сол и 1 чаша вода. Варете непокрито за около 5 минути. Покрийте и оставете да къкри до готовност, около 5-10 мин; отцедете. Смесете фасула, гъбите, лука, чесъна и сиренето в чиния. Разбийте останалите съставки до гладкост. Изсипете сместа в подготвения съд. Пече се, докато клечка за зъби, поставена в центъра, излезе чиста, около 30 - 35 минути. Охладете за 5 минути.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта