Пай със зелен фасул
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
225 г зелен фасул, пресен, нарязан по дължина на ивици
115 г гъби нарязани, отцедени
1/2 ч лук, нарязан
2 скилидки чесън, счукан
1 ч настърган Чедър
1 1/2 ч мляко
3/4 ч готов микс за палачинки
3 яйца
1 ч.л. сол
1/4 ч.л. пипер
Загрейте фурната до 200С. Намаслете тавичка за пай. Кипнете боба с 1/2 чаена лъжичка сол и 1 чаша вода. Варете непокрито за около 5 минути. Покрийте и оставете да къкри до готовност, около 5-10 мин; отцедете. Смесете фасула, гъбите, лука, чесъна и сиренето в чиния. Разбийте останалите съставки до гладкост. Изсипете сместа в подготвения съд. Пече се, докато клечка за зъби, поставена в центъра, излезе чиста, около 30 - 35 минути. Охладете за 5 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ